طرز تهیه سمبوسه
مواد لازم : برای ۶ نفر
گوشت چرخ کرده | ۰/۵ کیلو |
پیاز درشت | ۱ عدد |
فلفل درشت دلمه | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۰/۵ کیلو |
روغن | به میزان کافی |
سبزی دلمه | ۱ کیلو |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نان لواش | ۲۰ عدد |
آرد | ۳ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید . سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه بیفزایید . نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند . نان لواش را مربع یا سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید . لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید .
منبع: http://www.jazzaab.net/news_detail_3703.html